Nerobia šmuhy

Ahoj už ste zažili ten trapas, kedy po vás na baletizole zostali šmuhy?
Ak nie, buďte radi  :)  Ak áno, viete prečo?
Dnes sa pozrieme na to, ako tomuto problému predísť a aké sneakery sú vhodné aj na svetlý baletizol.


1. Čo sú sneakery a prečo môžu robiť šmuhy?

Tanečné sneakery, jeden z nepoužívanejších typov tanečnej obuvi naprieč rôznymi tanečnými štýlmi. Od ľudovkárov cez tanečníkov scéniky, diska až po latinárov.
Väčšinou majú podrážku vyrobenú z gumy, alebo TPU (technický polyuretán). Menšinovo sú sneakery s koženou podrážkou, alebo guma pošitá plátnom..


Gumová podrážka


TPU podrážka



Kožená podrážka



Guma pošitá plátnom



A práve tu tkvie príčina problému! Zatiaľ čo kožená a TPU podrážka je bezproblémová, guma vám môže vyrobiť solídny problém. Pokiaľ totiž tancujete na svetlom baletizole, tak gumová podrážka môže robiť šmuhy. Čiže keď idete na baletizol a obzvlášť ten svetlý mal by sa vám rozsvietiť výstražný majáčik. Keď idete len do telocvične na parkety malo by to byť bez problémov.


2. Aké sneakery sú vhodné pre baletizol

V našej ponuke má ma samozrejme všetky druhy - s koženou, TPU aj gumovou podrážkou. Radi vám ale pomôžeme vybrať vhodné sneakery na vaše účely. V filtroch nájdite prídenie podľa moteriálu podrážky - podošvy. Stačí len zakliknúť vašu voľbu a tradá…..




Dúfam, že sme vás naviedli na správnu cestu. Prajeme dobrú voľbu a ľahký krok. Ďalšie informácie môžete nájsť v našom videu, ktoré sa venuje tejto tematike. 

Najnovšie produkty

Video

Instagram